web analytics
  • Strada Gheorghe Şincai nr. 46, la parterul Palatului Administrativ, camera 20, Baia Mare.
  • tel. +40 262.206.113 | fax +40 262.206.114
  • office@visitmaramures.ro

Cicloturism

„Farmecul mersului pe două roți stă în faptul că poți să te deplasezi în ritmul tău, să auzi, să miroși, să savurezi. Și, sincer, nu există loc mai bun unde să faci asta decât aici.” (Andrew Eames, scriitor de călătorie, UK).

Locul despre care vorbește Andrew Eames se găsește în Maramureș. Mai precis, într-un ținut din sud-vestul Maramureșului Istoric, atestat ca destinație de ecoturism: Mara-Cosău-Creasta Cocoșului. Un mănunchi de peisaje mozaicate, fânețe cu flori și miresme, munți vulcanici, sate cu biserici vechi și cu obiceiuri și mai vechi sunt de partea celor care vor să cutreiere acest tărâm pe bicicletă, mai liberi decât dacii liberi. Și pentru ca infrastructura să fie și ea de partea bicicliștilor, în zonă au fost marcate peste 150 de km de trasee bune pentru pedalat, câteva pensiuni s-au împrietenit cu ciclismul și s-au creat materiale care oferă informații despre toate acestea.

1.trasee
2.cazare
4.tururi-ghidate
3.inchirieri
5.informatii
7. opinii

Smiley face

Secțiune web realizată în cadrul proiectului „Călătorește verde – cu emisii zero în destinația de ecoturism Mara-Cosău-Creasta Cocoșului”.


Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.


Conţinutul acestei secțiuni web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014. Întreaga răspundere


asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.


Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org.

Asociația Ecologic, Aprilie 2016

by flavius frantz | eeessential.tools