web analytics
  • Strada Gheorghe Şincai nr. 46, la parterul Palatului Administrativ, camera 20, Baia Mare.
  • tel. +40 262.206.113 | fax +40 262.206.114
  • office@visitmaramures.ro

Sigla destinației

Turism de calitate cu impact pozitiv asupra naturii și comunității-gazdă. Aceasta este ambiția noastră pentru zona Mara-Cosău-Creasta Cocoșului.     

De ce?

Pentru că zona Mara – Cosău – Creasta Cocoșului, ca și întreg Maramureșul istoric, este o zonă plină de valori – atât naturale, cât și culturale care ne dau o puternică notă de unicitate și autenticitate în raport cu țările străine și care, observându-le și înțelegând locul și rolul lor în tabloul vieții din Maramureș, ne îmbogățesc și ne bucură mintea și inima. Aceste valori sunt însă supuse mai multor riscuri majore; pentru a nu se degrada sau chiar dispărea și pentru ca noi să continuăm să ne bucurăm de ele, este nevoie de fonduri care să fie investite în acțiuni de conservare și promovare.

Sigla destinației ajută nu numai la identificarea zonei și la orientarea în spațiu, dar și pentru a distinge acei operatori din sectorul turistic care oferă donații în Fondul de Conservare pentru conservarea ariilor naturale protejate și pentru îmbunătăţirea infrastructurii turistice. Alegând serviciile oferite de acești operatori, le arătați că este important pentru dumneavoastră ca valorile naturale și culturale să fie conservate; cu alte cuvinte, investiția pe care ei o fac este justificată. În acest fel, Fondul va fi în continuare alimentat, iar dumneavoastră veți beneficia de servicii de calitate și veți avea satisfacția că ați dat ceva înapoi naturii și comunității care v-a găzduit.

by flavius frantz | eeessential.tools