web analytics
  • Strada Gheorghe Şincai nr. 46, la parterul Palatului Administrativ, camera 20, Baia Mare.
  • tel. +40 262.206.113 | fax +40 262.206.114
  • office@visitmaramures.ro

Contribuția ta

În calitate de turiști, aveți posibilitatea de a contribui la misiunea de conservare a patrimoniului natural și cultural din Mara-Cosău-Creasta Cocoșului.

logo ECO-MARAMURES-2016
Harta-suvenir Drumul Moștenirii Maramureșene
Drumeții

Cum puteți contribui ?

Alegeți pensiunile şi tur-operatorii care afișează sigla destinației sau care se găsesc pe acest website. Sigla vi-i indică pe acei operatori economici care sprijină financiar eforturile de conservare a patrimoniului natural și cutlural din zonă. Alegând serviciile lor, le întăriţi convingerea că este important ca ei să investească în continuare în protejarea şi punerea în valoare a patrimoniului local.

Achiziționați harta-suvenir Drumul Moștenirii Maramureșene de la pensiunile prezentate pe acest website. Este un instrument util pentru o primă orientare în zonă, dar este şi o sursă bună de informaţii privind ariile protejate ce pot fi vizitate. Fondurile strânse din vânzarea hărţilor sunt colectate în Fondul de Conservare şi Dezvoltare Durabilă şi sunt utilizate în același scop de conservare.

Apelați la un ghid local: vă invităm să apelați la oricare dintre ghizii autorizați din lista disponibilă în secţiunea Ghizi locali. Lista o puteţi găsi şi în recepțiile sau sălile de masă ale pensiunilor prezentate pe acest website.

by flavius frantz | eeessential.tools